Whatsapp ile destek almak için dokunun

Toptan Reçel Satın Al

Toptan Reçel Satın Al

Toptan Köy Ürünleri olarak toptan reçel satın almak isteyen müşterilerimiz için uygun fiyat ve lezzet garantisi sunuyoruz.

Silifke Akdeniz'e kıyısı olan verimli toprakları, yaylaları, akarsuları, ormanları içinde barındıran bir ilçedir. Kıyı şeridinde yer alan Göksu ovası bir çok çeşit meyve ve sebzenin yetiştiği bir ovadır. Özellikle çilek, limon, zeytin, portakal, kayısı, vişne, karadut, bergamot, turunç, enginar, patlıcan gibi meyve ve sebzeler başta olmak üzere ağaç kavunu, guava gibi bir çok tropikal çeşitte yetiştirilmektedir. 

Bizler bu verimli topraklarda yetiştirilen taze meyve ve sebzeleri taze iken toplayıp, geleneksel yöntemlerle reçel haline getiriyoruz. Reçellerimizi doğru ve taze ürün, hijyenik ekipman ve en önemlisi geleneksel tariflerle hazırlıyoruz. 

Özellikle el yapımı ve katkısız ürünler satan işletmelere toptan reçel satışı yapıyoruz. 

 

Peki reçellerimizi hazırlarken nelere dikkat ediyoruz?

Öncelikle hazırladığımız reçelleri koyacağımız cam kavanozların ya da diğer ambalajlarımızın temizliğine ve hijyenine özen gösteriyoruz. Çünkü binbir emek ile reçellerimizi koyacağımız ambalajların kalitesi reçellerimizin kalitesini doğrudan etkileyeceğine inanıyoruz. 

Reçeli reçel yapan en önemli etken reçele adını veren meyve ve sebze. Reçel için kullanılacak meyveler olgun, kabuklu ise mutlaka diri olmalı.Eziği hele hele çürüğü asla olmamalı.

Reçellerimizde mutlaka içme suyu kullanıyoruz. Çünkü kireçsiz, klorsuz ve dinlenmiş bir su, reçelin lezzetini alıp götüreceğine inanıyoruz.

Reçellerimiz şekerlenmesin diye limon suyu veya limon tuzu kullanıyoruz. Esasen su içinde pişen meyveyi uzun süre korumak ve tat vermek amacıyla kendi şekeri yeterli gelmez. Bunun için meyvenin tadına göre şeker ekliyoruz. Kaynama aşamasının sonuna doğru limon tuzu ya da genellikle limon suyu eklenir ki reçel şekerlenmeden ve bozulmadan uzun süre muhafaza edilsin.

Reçellerimizi karıştırırken metal değdirmeden temiz tahta kaşık kullanıyoruz.

Reçellerimizi hazırladıktan sonra kuru ve serin yerde muhafaza ediyoruz. Müşterilerimize ulaşana kadar reçellerimizi güvenle saklıyoruz. 

Reçellerimiz kavanozun kapağı açıldığında meyvenin kokusunu hissedebileceğiniz kalitede ve doğallıkta sizlere ulaşıyor.

 

Oteller, kahvaltı salonları, toptan satış yapan firmalar ve doğal ürün satışı yapan işletmelerin müşterilerine katkısız, doğal bir reçel sunabilmesi ve müşteri memnuniyetini arttırabilmeleri için geleneklerimize bağlı kalarak üretmeye devam ediyoruz. 

 

Toptan Köy Ürünleri olarak toptan reçel satın almak isteyen müşterilerimiz için uygun fiyat ve lezzet garantisi sunuyoruz. 

 

Toptan satışını yaptığımız reçel çeşitlerimiz, kayısı reçeli, kabak reçeli, karışık meyve reçeli, kamkat reçeli, kapari reçeli, şeftali reçeli, vişne reçeli, limon kabuğu reçeli, yaban mersini reçeli, kara erik reçeli, ceviz reçeli, ahududu reçeli, karpuz kabuğu reçeli, gül reçeli, kivi reçeli, zeytin reçeli, turunç reçeli, portakal kabuğu reçeli, patlıcan reçeli, kuru incir reçeli, karadut reçeli, havuç reçeli, çilek reçeli, böğürtlen reçeli, bergamot reçeli, ayva reçeli.

 

Toptan reçellerimiz 760 gr cam kavanozlar, 5 kg ve 10 kg pet ambalajlarda sizlere sunulmaktadır. 

 

Toptan reçel aldığınızda elinizde belli bir miktarda stok tutma avantajına sahip olduğunuz için müşterilerinizin isteklerine hızlı cevap verebilir ve bunu kendi pazarlamanız için kullanabilirsiniz. Aynı zamanda kısa sürede ürün teslim ettiğiniz için de müşteri memnuniyetini artırabilirsiniz.

'

Şu an trend girişimler arasında yer alan doğal ürün satış işletmeleri için toptankoyurunleri.com'u tercih edin.